Advertisement

Irmak Arıcı Gece Gibi Gönlün Şarkı Sözleri / Irmak Arıcı - Gece Gibi Gönlün Sözleri - YouTube - Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam.

Irmak Arıcı Gece Gibi Gönlün Şarkı Sözleri / Irmak Arıcı - Gece Gibi Gönlün Sözleri - YouTube - Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam.. Reklamlar irmak arıcı gece gibi gönlün şarkı sözleri elimde olsa sesine sarılırdım en gizli şahidim, senin vicdanındır. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam. Bedenim olmuş ayaz, ruhum yerinde mi sor bir bana sebebi sensin, duygusuzluğumun. Gece gibi gönlün şarkı sözleri. Irmak arıcı lyrics powered by www.musixmatch.com.

Gece gibi gönlün şarkı sözleri. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam. Reklamlar irmak arıcı gece gibi gönlün şarkı sözleri elimde olsa sesine sarılırdım en gizli şahidim, senin vicdanındır. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam.

Irmak Arıcı gece gibi gönlün şarkı sözleri | Huzur Sayfası ...
Irmak Arıcı gece gibi gönlün şarkı sözleri | Huzur Sayfası ... from www.huzursayfasi.com
Arkadaşlar bu şarkıyı hep dinliyorum vede en çok sevdim şarkı öpücükler gönderiyorum r irmak arıcı. Bu sayfada irmak arıcı adlı şarkıcıya/gruba ait gece gibi gönlün şarkısının sözleri bulunmaktadır. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam. Arkadaşlar bu şarkıyı hep dinliyorum vede en çok sevdim şarkı öpücükler gönderiyorum r irmak arıcı. Onu bunu gönlüne, ömürlük diye koyma be adam. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün.

Bedenim olmuş ayaz, ruhum yerinde mi sor bir bana sebebi sensin, duygusuzluğumun.

Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam. Onu bunu gönlüne, ömürlük diye. Arkadaşlar bu şarkıyı hep dinliyorum vede en çok sevdim şarkı öpücükler gönderiyorum r irmak arıcı. Onu bunu gönlüne, ömürlük diye koyma be adam. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam. Gün doğmuş çiçek açmış banane? Bedenim olmuş ayaz, ruhum yerinde mi sor bir bana sebebi sensin, duygusuzluğumun. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam. Elimde olsa sesine sarılırdım en gizli şahidim, senin vicdanındır. Gece gibi gönlün şarkı sözleri. Bu sayfada irmak arıcı adlı şarkıcıya/gruba ait gece gibi gönlün şarkısının sözleri bulunmaktadır. Sebebi sensin, duygusuzluğumun yorulmuşluğumun… gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam! Irmak arıcı lyrics powered by www.musixmatch.com.

Onu bunu gönlüne, ömürlük diye. Arkadaşlar bu şarkıyı hep dinliyorum vede en çok sevdim şarkı öpücükler gönderiyorum r irmak arıcı. Arkadaşlar bu şarkıyı hep dinliyorum vede en çok sevdim şarkı öpücükler gönderiyorum r irmak arıcı. Sebebi sensin, duygusuzluğumun yorulmuşluğumun… gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam! Gece gibi gönlün şarkı sözleri.

Nazan Şoray İçimde Fırtınalar albümü şarkılarından İçimde ...
Nazan Şoray İçimde Fırtınalar albümü şarkılarından İçimde ... from i.pinimg.com
Onu bunu gönlüne, ömürlük diye koyma be adam! Sebebi sensin, duygusuzluğumun yorulmuşluğumun… gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam! Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam. Gün doğmuş çiçek açmış banane? Irmak arıcı gece gibi gönlün şarkı sözü, elimde olsа sesine sаrılırdım en gizli şаhidim, senin vicdаnındır. Arkadaşlar bu şarkıyı hep dinliyorum vede en çok sevdim şarkı öpücükler gönderiyorum r irmak arıcı. Irmak arıcı lyrics powered by www.musixmatch.com. Bu sayfada irmak arıcı adlı şarkıcıya/gruba ait gece gibi gönlün şarkısının sözleri bulunmaktadır.

Gece gibi gönlün şarkı sözleri.

Arkadaşlar bu şarkıyı hep dinliyorum vede en çok sevdim şarkı öpücükler gönderiyorum r irmak arıcı. Onu bunu gönlüne, ömürlük diye koyma be adam. Arkadaşlar bu şarkıyı hep dinliyorum vede en çok sevdim şarkı öpücükler gönderiyorum r irmak arıcı. Irmak arıcı gece gibi gönlün şarkı sözü, elimde olsа sesine sаrılırdım en gizli şаhidim, senin vicdаnındır. Arkadaşlar bu şarkıyı hep dinliyorum vede en çok sevdim şarkı öpücükler gönderiyorum r irmak arıcı. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün. Arkadaşlar bu şarkıyı hep dinliyorum vede en çok sevdim şarkı öpücükler gönderiyorum r irmak arıcı. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam. Elimde olsa sesine sarılırdım en gizli şahidim, senin vicdanındır. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam. Arkadaşlar bu şarkıyı hep dinliyorum vede en çok sevdim şarkı öpücükler gönderiyorum r irmak arıcı. Gün doğmuş çiçek açmış banane?

Onu bunu gönlüne, ömürlük diye. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam. Gece gibi gönlün şarkı sözleri. Onu bunu gönlüne, ömürlük diye koyma be adam. Arkadaşlar bu şarkıyı hep dinliyorum vede en çok sevdim şarkı öpücükler gönderiyorum r irmak arıcı.

Şarkılar panosundaki Pin
Şarkılar panosundaki Pin from i.pinimg.com
Sebebi sensin, duygusuzluğumun yorulmuşluğumun… gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam! Arkadaşlar bu şarkıyı hep dinliyorum vede en çok sevdim şarkı öpücükler gönderiyorum r irmak arıcı. Arkadaşlar bu şarkıyı hep dinliyorum vede en çok sevdim şarkı öpücükler gönderiyorum r irmak arıcı. Söz & müzik=irmak arıcı düzenleme= bilal sonses mix= buğra kurts yönetmen= cem kılıç. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam. Elimde olsa sesine sarılırdım en gizli şahidim, senin vicdanındır. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam. Onu bunu gönlüne, ömürlük diye, koyma be adam.

Onu bunu gönlüne, ömürlük diye.

Onu bunu gönlüne, ömürlük diye koyma be adam. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam. Onu bunu gönlüne, ömürlük diye. Irmak arıcı lyrics powered by www.musixmatch.com. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam. Onu bunu gönlüne, ömürlük diye koyma be adam. Gece gibi gönlün şarkı sözleri. Elimde olsa sesine sarılırdım en gizli şahidim, senin vicdanındır. Bu sayfada irmak arıcı adlı şarkıcıya/gruba ait gece gibi gönlün şarkısının sözleri bulunmaktadır. Irmak arıcı gece gibi gönlün şarkı sözü, elimde olsа sesine sаrılırdım en gizli şаhidim, senin vicdаnındır. Irmakarc?hl=tr en sevdim şarkı irmak arıcı gece gönlüm. Arkadaşlar bu şarkıyı hep dinliyorum vede en çok sevdim şarkı öpücükler gönderiyorum r irmak arıcı.

Elimde olsa sesine sarılırdım en gizli şahidim, senin vicdanındır irmak arıcı. Arkadaşlar bu şarkıyı hep dinliyorum vede en çok sevdim şarkı öpücükler gönderiyorum r irmak arıcı.

Posting Komentar

0 Komentar